Szállitás csomagpontra vagy automatába már 990ft-tól

Blog

Így add el profin használt ruháidat - 5 jól bevált trükk, ha a neten hirdetnél

Így add el profin használt ruháidat - 5 jól bevált trükk, ha a neten hirdetnél

Bizonyára mindannyiunk gardróbjában megbújik jónéhány használaton kívüli ruhadarab. Jól ismerjük valamennyi kifogást: „majd belefogyok”, „úgyis divatba jön még”, „jó lesz színházba”, vagy éppen „majd itthonra elhordom”. Ruháink így csak gyűlnek a szekrényben, alig találjuk meg a használható darabokat. Nemcsak a környezetet kíméled, ha továbbadod a használt ruháidat - hiszen így nem a kukában landolnak, más pedig nem újakat vesz majd a boltban -, hanem a havi bevételedet is megdobhatod egy picit. Eláruljuk, hogyan add el őket gyorsan és jó áron!

Hol érdemes próbálkozni?

- Facebook csoportok

- Használtruha eladási platformok

- Ruhacsere programok

- Helyi börzék, garázsvásár


Trükkök, hogy gyorsan és jó áron add el őket

* Szezonális gardróbszanálás:

Érdemes minden évben és évszakban körülnézni a gardróbodban, és végiggondolni, mi az, amit már biztosan nem fogsz hordani. Ha például tavasz közepén vagy végén hirdetsz meg nyári ruhákat, nagyobb az esély arra, hogy megveszi valaki

* Készítsd el a tökéletes fotót!

Nemcsak a reális ár, hanem a fotó is nagyon fontos, hiszen részben ez alapján figyelnek fel a ruhára, és döntenek a vásárlók. Készíts róla egy képet: tedd akasztóra vagy terítsd a szőnyegre, az ágyra, hogy minden része jól látszódjon, de az is szuper ötlet, ha magadon mutatod be.

* Mérd fel jól az árakat!

Mielőtt feltöltöd a terméket, nézz körül, hogy hasonló darabokat mennyiért árulnak mások, és az alapján lődd be az árat. Vedd figyelembe, hogy mennyire használt, milyen régi, van-e rajta valamilyen hiba, és persze, hogy mennyiért vetted korábban. Ne akarj túl nagy, irreális hasznot húzni rajta.

* Írj pontos méreteket!

A netes és az applikációs ruhavásárlás során sokaknak okoz fejtörést a megfelelő méret kiválasztása. Ezért is hasznos, ha leméred a darabjaidat, és az alapméreten kívül megadod centiben a hosszúságukat, szélességüket. Nadrágnál érdemes a csípőjét és a derekát, felső esetében pedig a vállánál, a mellénél és a deréknál lemérni.

* Tölts fel leírást!

Ha szeretnél egy kicsit kitűnni a tömegből, és megspórolnál néhány felesleges beszélgetést, akkor tölts fel leírást is a meghirdetett ruháról